Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Συνομιλώντας με τους ποιητές»Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης(21 Μαρτίου), το  Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του ΠΤΠΕ του Π.Θ.(κατεύθυνση Λογοτεχνίας), το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π.Θ., το ηλ. περιοδικό  ΚΕΙΜΕΝΑ(www.keimena.ece.uth.gr) και ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης(ΠΟΦΑ), διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Σαράτση». Η είσοδος είναι ελεύθερη.  
Αναρτήστε επίσης τους στίχους σας (προσωπικούς ή αγαπημένων σας ποιητών, μέχρι 200 λέξεις) στοhttp://poetryday2012.blogspot.com/
ή ελάτε να τους αναρτήσετε από Δευτέρα 19/3,  στην «Κολώνα της Ποίησης», στη Θόλο του Πανεπιστημίου, στο κτήριο «Παπαστράτος», στο ισόγειο.
Την ίδια μέρα στη 1 το μεσημέρι, φοιτητές και φοιτήτριες θα διαβάσουν ποιήματα στον πεζόδρομο της Ερμού, στο ύψος του Αγ. Νικολάου και θα μοιράσουν ποιήματα στους περαστικούς.
Πληροφορίες:   Καρακατσάνη Ν. 24210 74766


................................................................................

Λοιπόν, το λινκ το δοκιμάζω τακτικά εδώ και 3 μέρες, και δεν δουλεύει...Επίσης δεν "ανοίγουν" τα κείμενα της παρουσίασης όλης της εκδήλωσης...Πραγματικά είναι κρίμα να ξοδεύονται τόσα λεφτά για ιστοσελίδες που διαφημίζονται σε εφημερίδες και στο νετ, οι οποίες εκτός του οτι είναι "φτωχές", είναι και κακοσχεδιασμένες και δεν λειτουργούν κιόλας! 
Κρίμα, ακόμα και ένας αρχάριος δεν έχει πρόβλημα να κατανοήσει τους κανόνες και τους όρους λειτουργίας στον blogger, αλλά φαίνεται οτι εκτός από την απόλυτη άγνοια που κυριαρχεί σχετικά με τις απλούστατες αυτές διαδικασίες, δυστυχώς υπάρχει και γενικευμένη αδιαφορία, σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση των ιστοσελίδων αυτών... Διαφορετικά, αγαπητοί υπεύθυνοι αυτών των ωραίων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διεξάγονται υπο την αιγίδα βαρύγδουπων τμημάτων "Λόγου και Πολιτισμού" του Παν. Θεσσαλίας, θα γνωρίζατε εδώ και μέρες οτι δεν λειτουργούν σωστά, ώστε να τις διορθώσετε και να "τρέχουν'' κανονικά!
Αλλά μάλλον, δεν επιστρέψατε να ελέγξετε, έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: